Camping

Op onze minicamping is plaats gekregen voor 25 standplaatsen. Bij ons kunt u terecht voor de huur van een stacaravan en 4 chalets voor 6personen of een kampeerplaats.

Onze minicamping is ruim opgezet en gelegn op een rustige locatie, te midden van veel natuur. Naast de rust is er ook voor kinderen genoeg ruimte om te spelen. Zo komt u samen met uw kinderen tot rust. Wij zijn namelijk een echte familiecamping.

Wij verhuren 1  zespersoons stacaravan en vier 6pers. chalets die allemaal voorzien zijn van douche en toilet. De stacaravans/chalets staan op ruime percelen en bieden veel privacy. Ook de kampeerplaatsen zijn ruim van opzet en zijn voorzien van elektriciteit, tevens is er altijd een waterkraantje in de buurt.  

Er is een grote recreatieruimte met daarin een poolbiljart, een normale biljarttafel, een tafelvoetbalspel en een tafeltennistafel. Daarnaast is er een trampoline, zijn er skelters een schommel zandbak en dergelijke.

Het sanitairgebouw is in 2011 vernieuwd en voorzien van zes douches, diverse toiletten een babyroom, een privé wasruimte en meer.  In de recreatieruimte bevind zich tevens een afwasgelegenheid ook is er een wasmachine en vriezer aanwezig. Tevens is er op onze camping gratis wifi aanwezig.